12

Hallo dere :D

 Som lovet skal jeg i dag blogge litt om gaminga mi, for jeg tenkte det kanskje kunne bli litt morsomt å lese om! :) Bare kommenter ivei om det er spørsmål eller mere info dere ønsker :)

Gaminga mi:

 Jeg starta da med å game en del ette jeg var 11 år, tideligere hadde jeg spillt også men det var bare sånne små spill som foreksempel på DS og gameboy, for ja, det var det eneste jeg visste om den gangen. Nå etter jeg ble 11 fikk jeg starte med D2, det likte jeg ganske godt... for det var også ganske moro og sånt. Imens jeg spillte det, spillte jeg også gSm.no og ble ganske populær av det spillet og fortsatte og fikk mye VIP og ble enda mer populær og måtte mange folk og personer :o Jippi :D

 gSm.no ble en av de få tingene jeg ble avhengig av og det ble også morsommere, jeg er der fortsatt men ja, er ikke like moro som det en gang var og jeg vurderer å slutte der.. og heller blir opptatt av andre ting som er litt viktigere. Jeg elska gSm.no, var helt betatt av det og det bare fordi jeg var så populær og sånt. Jeg syns det var supert å være så populær og sånt, og det var vel bare derfor jeg spillte det.

 

Blogges  

PS: HUSK SPØRSMÅLRUNDEN HER []

 

Skrevet 01.08.2013. Ligger i kategorien gamingen min. 12 kommentarer
hits